Welk moedertype ben jij? Sterrenbeelden: Kreeft, Leeuw en Maagd

door Maroucha

Wat voor type moeder jij bent is voor elke moeder verschillend. De een noemt zichzelf een relaxte moeder, de ander een strenge moeder. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld jou kan vertellen wat voor type moeder jij bent? Jouw sterrenbeeld is namelijk gebaseerd op het teken waarin de zon stond toen je geboren werd. Deze zon verwijst naar onze ego, wilskracht en zelfexpressie. Hierdoor kunnen we de kenmerken van karakters koppelen aan de mensen die onder dat betreffende sterrenbeeld zijn geboren. En geef maar toe, stiekem lees je jouw horoscoop altijd en klopt hij 9 van de 10 keer! 😉 Deze keer hebben we de zomerse sterrenbeelden Kreeft, Leeuw en Maagd voor je beschreven. Kijk snel of je jezelf hierin herkent!

 

Kreeft – 22 juni t/m 23 juli

Van nature is jouw moederinstinct sterk ontwikkeld; je bent een zorgzame, empathische en vooral lieve moeder. Je biedt je kinderen een warm en gezellig thuis, maar zorgt er ook voor dat het een veilige haven is. Kon je jouw kleintje maar beschermen tegen die grote boze buitenwereld hè? Gelukkig ben je zelf een stuk sterker geworden sinds je moeder bent. Kom maar op met die lastige situaties, jij durft de confrontatie wel aan te gaan. Soms kun je een tikkeltje overbezorgd reageren, maar als je daar alert op bent is er niets aan de hand hoor!

• Sterke kanten: toegewijd, sensitief, fantasierijk
• Zwakke(re) kanten: soms te bezorgd, gevoelig, emotioneel

 

Leeuw – 24 juli t/m 23 augustus

Je zit vol energie, bent ontzettend creatief en hangt graag de clown uit, hoe oud je dan ook mag zijn… Kinderen zijn dol op je; ze kunnen zich makkelijk met je identificeren. Ze weten dat ze met jou mooie dingen gaan beleven, om vervolgens ‘s avonds uitgeput en voldaan in bed te kruipen! Door je zelfverzekerdheid ben je een krachtige moeder. De kids weten dat ze op jou kunnen bouwen. Jij geeft ze dat ook het liefst zelf ook mee in de opvoeding, maar pas op dat je niet te pusherig wordt!

• Sterke kanten: leider, zelfvertrouwen, speels
• Zwakke(re) kanten: egocentrisch, bemoeizuchtig, bazig

 

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Maagdenmoeders zijn gedisciplineerde regeltantes. De weekplanning wordt met precisie ingepland, tot in de kleinste details. Voor je partner en kids ben je een rots in de branding; zorgzaam, perfectionistisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Maar pas op dat je jezelf niet voorbijloopt, Maagd! Ontspan wat meer, dit zal jou en je gezin ten goede komen. Soms mogen de touwtjes best wat losser…

• Sterke kanten: gestructureerd, perfectionistisch, analytisch
• Zwakke(re) kanten: piekeraar, bezorgd, veroordelend

En, herken jij jezelf hierin? Ben jij inderdaad het type moeder zoals je sterrenbeeld voorspelt of klopt er nou echt helemaal niets van? Laat het ons weten in de comments!

Misschien vind je dit ook interessant:

Geplaatst in: Lifestyle
Deel dit artikel

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.