Win bioscoopkaartjes voor 2 Kleine Kleutertjes!

door Maroucha

[WINACTIE GESLOTEN] Heb jij zin om er even lekker op uit te gaan met jouw gezin, voor wat quality time samen? Dat komt goed uit, want we mogen bioscoopkaartjes weggeven voor de nieuwste animatiefilm ‘2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten’. Deze vrolijke film naar idee van Jan Smit, is een film voor het hele gezin, maar ook geschikt voor de állerkleinsten. En als je goed luistert hoor je in de film de bekende stemmen van o.a. Jan Smit, Waylon, Ronnie Flex, Chantal Janzen, Simone Kleinsma én de dochter van Jan Smit: Emma. Lees snel verder en wie weet ga jij binnenkort gezellig met jouw gezin naar de bioscoop!

2 Kleine Kleutertjes gaat over Anna (5) en Joey (4), die er een klein broertje of zusje erbij krijgen! Als de baby bijna wordt geboren neemt oom Bob ze een dagje mee naar de kinderboerderij. Hier leert Joey het kleine geitje Hap kennen, samen ontsnappen ze uit de kinderboerderij en gaan ze op avontuur. Samen komen ze onderweg allemaal hindernissen tegen en maken allemaal nieuwe vriendjes. Maar ze leren ook om hun krachten te bundelen, want samen komen ze er wel!

Bekijk de trailer:

2 kleine kleutertjes

[WINACTIE GESLOTEN] Wil jij kaartjes winnen voor ‘2 Kleine Kleutertjes’? Doe dan het volgende:

 1. Bekijk de filmtrailer hierboven en laat ons weten in een reactie (onder deze blog, dus niet op Facebook!) wat er op het hoofd van de oom Bob valt?
 2. Vertel daarbij met wie jij graag naar deze film zou willen!

We mogen 2x 4 bioscoopkaartjes weggeven. Deze actie loopt tot 21/04/2022 23.59 uur.

 

Te zien vanaf: 27 april 2022
Speelduur: 67 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden
In samenwerking met: WW Entertainment

 

Vertel 't ons 12 reacties

 1. Meike Bogers- 19-04-2022 om 10:56

  Er valt een watermeloen op het hoofd van oom Bob.
  Ik zou het super vinden om met ons gezinnetje naar deze film te kunnen gaan. ik weet zeker dat mijn zoontje Luc van 5 en dochtertje Bo van 3 het kei leuk vinden!

 2. Helen Odijk- 19-04-2022 om 11:58

  Er valt een watermeloen op het hoofd van oom Bob.
  Graag zou ik met mijn 4 jarige zoon Symm willen gaan. Hij is nog nooit bij de bioscoop geweest.

 3. Een watermeloen!
  Ik zou graag met m’n jongste zoon Tijn gaan, die de trailer nu al heel vaak gekeken heeft;-)

 4. Jackelien van Steeg- 19-04-2022 om 14:39

  Er valt een watermeloen op zn hoofd, Zou graag met me dochter van 3 willen gaan en haar vriendje Siem en zn moeder! Ze zijn beiden nog nooit in de bioscoop geweest! Dit is een mooie kans?

 5. Wat een leuke film! Ik zou hier graag naartoe gaan met ons gezin (2 meisjes van 3 en 7). En helaas voor ome Bob; kreeg hij een watermeloen op zijn hoofd ?

 6. Er valt een watermeloen op het hoofd van oom Bob! Ik zou hier heel graag naar toe willen gaan met mijn vriend en onze zoontjes van 5 en 3. ?

 7. Er valt een watermeloen op het hoofd van oom Bob! Ik zou hier heel graag naar toe willen gaan met mijn vriend en onze zoontjes van 3 en 5 jaar. ?

 8. Een watermeloen viel op zijn hoofd ?
  Alle liedjes van de kleine kleutertjes kent onze vriend van 4 uit zijn hoofd dus de film zou wel de kers op de taart zijn!

 9. Een watermeloen valt op het hoofd ?
  Onze vriend van 4 kent alle liedjes van de kleine kleutertjes uit z’n hoofd dus kaartjes voor de film zou wel de kers op de taart zijn!

 10. Jolanda wardenburg- 19-04-2022 om 20:51

  Er valt een watermeloen op het hoofd van oom Bob. Als we winnen willen we graag met onze dochter van 7 en zoon van 4 willen gaan. Toevallig hebben wij een cd van de kleine kleutertjes ( monique smit) dus deze film is een leuke aanvulling op wat ze al kennen.

 11. Susanne van der Horst- 19-04-2022 om 21:16

  Een watermeloen!
  Ik zou graag naar de film willen met mijn man en 2 dochters van 4 en 7.

 12. Een watermeloen!!
  Ik zou graag met mijn stoere Bink Maison en zijn zus naar de bioscoop gaan . Vorige week is hij met school naar het theater geweest voor het eerst keek zijn ogen uit! Ben benieuwd hoe hij reageert op deze film in de bioscoop!

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.