Zomerse modekleuren: van Ice cream Blush tot Deep Sea

door Lian

De modekleuren van de zomer zijn heel uitlopend. In deze trends zie je onze drie favoriete kleurenthema’s van komend seizoen. Aan de ene kant de zachte pasteltinten en kleuren van de zee die vergezeld gaan met kleurrijke details en prints, met daar tegenover harde maar speelse primaire kleuren in geometrische vormen en gekke prints.

Ice cream Blush

Wij eisen ijs! De zoetste trend van de zomer: deze zachte pastelkleuren zijn als de vitrine van die mooie ijswinkel. Pastelkleuren waren vorig jaar ook al heel populair en wij snappen waarom. De romantische uitstraling doet iedereen smelten. Dit jaar krijgen veel items een twist mee: bijvoorbeeld het kleurverloop in het regenjasje van Billieblush. Ook gezien: pastelkleurige items met uitgesproken prints, zoals dit vogeljurkje van Molo.

Zomerse modekleuren: van Ice cream Blush tot Deep Sea

Shoppen: trui Indian Blue Jeans 47,99 // jas Billieblush 56,95 // broekje Billieblush 46,95 // sneakers Reebok 49,95

Deep Sea

“’t is veel gezonder, niets geen gedonder, diep in de zee!” Het beste liedje uit de kleine zeemeermin is deze zomer een grote modetrend. Shirts met onderzeeërs, anemonen, old school duikerspakken, je kunt het zo gek niet bedenken. Natuurlijk is er heel veel blauw in alle tinten, maar ook geel, rood en wit komen voor in deze spin-off van het nautische thema.

Zomerse modekleuren: van Ice cream Blush tot Deep Sea

Shoppen: trui Vingino 49,99 // T-shirt Tumble ‘N Dry 14,99 // trui Tumble ‘N Dry 29,99 // sneakers Vans 49,99 // short Noppies 27,99

Let’s Play

Met felle primaire kleuren valt deze trend echt op. Grote vlakken in rood, geel, blauw (maar ook groen, paars, oranje en andere uitgesproken tinten) geven de items een retro maar toch moderne uitstraling. De geometrische vlakken en speelse details zoals patches en gekke prints (fruit, dieren, harten, sterren). Life’s a joke!

Zomerse modekleuren: van Ice cream Blush tot Deep Sea

Shoppen: T-shirt Indian Blue Jeans 22,99 // vest Mim-Pi 49,95 // rokje Tommy Hilfiger 74,99 // regenlaars Bergstein 29,99 // trui Chaos-and-Order 39,99

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.